Chain

Si një kompani ndërtimi dhe këshillimi për biznese(business consulting), ne luajmë një rol kryesor në forcimin e komuniteteve në të cilat punojmë.

Ndër vite numërojmë partneritete të suksesshme me klientë të rëndësishëm si: “Rossman & Lala”, “JYSK”, “Neptun”, “Conad”, “Arteg”, si dhe me grupin e rëndësishëm Italian “Assist”.

Kryefaqja
Na Kontaktoni
Keni nevojë për ndihmë?
Përshëndetje , si mund tju ndihmojmë?