Investo sot bëj biznes nesër!

Analizo dhe vlereso mundesine per te investuar ne prona biznesi me nje kthem te sigurte ne periudha afatmesme dhe afatgjata.

Shërbime Tregtare
Qendra Tregtare
Zyra

Matrix Business Invest, platforma inovative B2B nga Matrix Konstruksion, synon te permbushe nevojat per hapesira te pershtatshme,ftuese dhe luksoze,me vendodhje strategjike per zhvillimin e bizneseve.

Kompleksi Tregtar “Kristal” ishtë shembull i nje partneriteti te suksesshëm.
Në “Kristal Center” giejme disa nga firmat me prestigjoze nderkombëtare si “Jysk”, “Rossman”, “Conad” dhe sipermarje shiptare te konsoliduara, si: “Neptun” apo “Arteg”.
Kompleksi i biznesit “Ali Demi’ shte nje tjetër bashkepunim i frytshëm ekonomik dhe social per zonen ku ndodhet. Ky kompleks, tashme ofron dhe haperisat e reja per Tregun Elektrik Tirane.
Investim i perbashkët per hapesira zyrash moderne, si bashkepunimi me grupin e fugishem Italian “Assist”, i cili operon ne fushën e telekomunikacionit.

Na Kontaktoni
Keni nevojë për ndihmë?
Përshëndetje , si mund tju ndihmojmë?