Investime në Turizëm

Investimi në zhvillimin e infrastrukturës turistike për ti bërë destinacionet dhe shërbimet gjithnjë e më tërheqëse, konsiderohet si një çelës kyç për zhvillimin e një vendi.

E për këtë arsye, ne jemi për një shoqëri transparente dhe për një model biznesi të hapur ndaj mjedisit që na rrethon. Pas çdo projekti të suksesshëm të “Matrix Business Invest” , qëndron dialogu i mirë me komunitetin dhe natyrën.

Resorti “San Pietro” ne Gjirin e Lalëzit dëshmon një partneritet suksesi të madh.

Ky resort në një mënyrë shumë inovatore kombinon banimin dhe turizmin, ndikon pozitivisht në zhvillimin e zonës dhe i sjell zonës pikërisht atë që i mungonte: Turizmin Elitar.

Në një vend strategjik në plazhin e Gjirit të Lalëzit, është projekti më i madh i këtij lloji, jo vetëm në Shqipëri, por edhe në rajonin e Ballkanit.

Na Kontaktoni
Keni nevojë për ndihmë?
Përshëndetje , si mund tju ndihmojmë?