...
Loading property
Show details

Njësi Tregtare | 835m2 | Akses Tirana

Akses Tirana, Shqipëri

2,200,000€
835 m2

Tiparet Kryesore

Status
Shitje
Tipi
Njësi Tregtare
Kulla
A1
Vendndodhja
Kati 0

Përshkrimi i Pronës

Objekti: Kompleksi Multifunksional “AKSES TIRANA”

Ideale për hapësirë SUPERMARKET, pozicionuar në qendër të kompleksit!

Adresa: Rruga “29-Nëntori”, pranë  ish rreth rrotullimit Shqiponja

Gjendja Ekzistuese e pronës: Në Ndërtim

Afati i Përfundimit:  Dhjetor 2024

Sipërfaqja disponibel: 835M2

Lartesia neto e katit: 5.2M

 

Avantazhet e investimit në “Akses Tirana”

 • Rezervimi në fazat e para të ndërtimit, siguron cmimin më të ulët të blerjes për pronën
 • Pozicion strategjik dhe vizibilitet maksimal.
 • Vendndodhja me aksesueshmerinë më të mirë ndaj akseve rrugore kryesore:
  • Aksi I drejtpërdrejtë I lëvizjes në Qendër të Kryeqytetit.
  • Buzë unazës së madhe nga e cila arrihen zonat më të largëta duke evituar trafikun e perditshëm të Tiranës.
  • Në hyrje-dalje të Kryeqytetit shkurtohen distancat dhe trafiku per të arritur më shpejt lokacione të rendësishme si Porti Durrësit, Aeroporti “Nenë Tereza”, resorte turistike në Gjirin e Lalëzit, etj.
 • Investimi në një kompleks garanton me shumë shërbime mbështetëse dhe facilitete të shumta për banorët dhe vizitorët si parkim I siguruar 24, administrim I hapësirave të përbashkëta dhe rekreative; bare, kafe, supermarket, palestra, sallone bukurie etj.
 • Rreth 800 poste parkimi të siguruara në 2 kate nëntokë.
 • Dendësia e madhe e popullimit të kompleksëve siguron qarkullimin me klientelë dhe blerës potencial për biznesët.
 • Kompleksi ka një kapacitet prej rreth 6000 banorë/punonjës.
 • Shërbime shtetërore dhe private të ngritura si qendra shëndetësore , spitale, shkolla etj
 • Aksesueshmëria ndaj 5 linjave të transportit publik të Kryeqytetit dhe afërsia me Terminalin e linjave Ndërqytetase.

Çmimi I tregut: 2800Eu/M2 * 835= 2.338.000Euro

Çmimi Total I ofertuar: 2.200.000 Euro 

Mënyra e Pagesës:        

 • 90% me firmosje
 • 10% brenda Dhjetor 2024 (në dorëzim)

Planimetria

Na Kontaktoni
Keni nevojë për ndihmë?
Përshëndetje , si mund tju ndihmojmë?