...
Loading property
Show details

Dyqan 11.A | 51m2 – Fiori di Bosco

Rruga Don Bosko, Kompleksi Fiori Di Bosco, Shqipëri, 1001

Tiparet Kryesore

Status
Qira & Shitje
Tipi
Dyqan
Kulla
5
Hipotekë
PO
Vendndodhja
Kati Përdhe

Përshkrimi i Pronës

Objekti: Kompleksi Residencial “Fiori di Bosco”

Adresa: Rruga “Don Bosko”, ish –Filanto, Tiranë

Gjendja ekzistuese e pronës: E aksesueshme nga rruga kryesore, infrastrukturë e përfunduar, kompleks 100% i banuar, hapsira të kuruara dhe të mirëmbajtura me gjelbërim.

Pajisur me çertifikatë pronësie.

Sipërfaqja disponibel në shitje: 51M2

Statusi aktual: Bosh

Avantazhet e investimit në Kompleksin “Fiori di Bosco”:

 • Rritja e investimit në prone; që vjen si pasojë e dhënies me qira dhe investimit që bëhet sipas shfrytëzimit të saj.
 • Kjo pronë është aktualisht me qera për 1 vit, me vlerën prej 500Eu/muaj
 • Afati i kontratës 15 Nëntor 2023-14 Nëntor 2024
 • Hapsirë e përshtatshme për supermarket, palestër, shoëroom, zyra, shkollë etj
 • Dalje në katin përdhe me akses nga të dy krahët e kompleksit dhe të vetë kullës.
 • Akses të thjeshtuar për furnizime nga ana e rruges dhe infrastrukture e përshtatshme për të lëvizur me karroca të ndryshme.
 • Investimi në infrastrukture; lidhjet e ardhshme që do të realizohen me bulevardin e ri dhe unazën e madhe.
 • Zhvillimi i mëtejshëm i zonës me ndërtime të reja që sjell rritje të dendësisë së popullsisë;
 • Rritja e kërkesave për shërbime; që vjen si pasojë e rritjes së popullsisë;
 • Investimit në mirëmbajtje të kompleksit; administrimi I hapsirave të përbashkëta  dhe gjelbërimit, të cilat janë vlerë e shtuar që garantojne rritjen e vlerës së pronës në treg.
 • Parkim i garantuar për residentët dhe vizitorët.

Çmimi i tregut: 3000Eu/M2 * 51= 153.000Euro

Çmimi Total i ofertuar: 140.000 Euro

 

Oferta për Qera: Viti 1-re 500€/muaj (përfshirë taksa)

Progresioni në vazhdim:

 • Viti 1-rë    500€/muaj (përfshirë taksa)
 • Viti 2-të    600€/muaj (përfshirë taksa)
 • Viti 3-të    700€/muaj (përfshirë taksa)
 • Viti 4-ëtr    700€/muaj (përfshirë taksa)
 • Viti 5-të    700€/muaj /muaj (përfshirë taksa)

Me të drejtë përsëritje për 5 vjecarin e 2-të në vlerën per rritje cmimi jo me pak se 900€/muaj

Me të drejtë përsëritje për 5 vjecarin e 3-të në vlerën per rritje cmimi jo me pak se 1000€/muaj

Kushtet e kontratës së qirasë:

 • Vlera e garancisë 3 muaj qira.
 • Paguhen ne momentin e firmosjes se kontratës.
 • Jane te pakthyeshme ne rast te prishjes para kohe te kontrates.
 • Pagesa e administrimit per 50leke/m2 x 51m2=2500leke/muaj.
 • Qeraja e 1-re paguhet pas 1 muaj nga momenti i firmosjes se kontrates.
 • Qeraja paguhet paradhenie brenda dt.5 te cdo muaji.
 • Ne rast vonese penaliteti eshte 0.5% e vleres se qerase mujore ne dite.

Analiza e kthimit të investimit:

 • Total 5 vitete e para: 6000+7200+25200=38400Euro
 • Total 5 vitet e dyta: 54000Euro
 • Total 5 vitet e treta: 60000Euro

Totali per 15 vite rreth 152400Euro

Vlera e kthimit të investimit në rast blerje më pak se 15 vite.

Planimetria

51m2 m2
Na Kontaktoni
Keni nevojë për ndihmë?
Përshëndetje , si mund tju ndihmojmë?