...
Loading property
Show details

Showroom BIBTEX | 263m2 – Fiori di Bosco

Kompleksi Fiori Di Bosco, Shqipëri

nga 675.000 €, bëhet 520.000€
263 m2

Tiparet Kryesore

Status
Shitje
Tipi
Dyqan
Kulla
3
Qeraja
2100€/muaj
Hipotekë
PO
Vendndodhja
Kati Përdhe
Informacion Shtesë
Prona është aktualisht me qira 2100€/muaj, dhe ofrohet në okazion për shitje me vlerë 520,000 €.

Përshkrimi i Pronës

Analizë e kthimit të investimit tuaj:

Çmimi I Shitjes: 2500Eu/M2 * 263m2= 657.500Euro

Çmimi Total I ofertuar: 520.000Euro

Shembulli konkret i pronës:

  • 5 vjeçari i parë – – vlera minimale e qirasë  2100€/muaj * 60 muaj =126 000 €
  • 5 vjeçari i dytë – – vlera e rritur e qirasë  2630/muaj * 60 muaj =157 800 €
  • 5 vjeçari i tretë – – vlera e rritur e qirasë  3945€/muaj * 60 muaj =236 700 €
  • 5 vjeçari i katërt – – vlera e rritur e qirasë 3945€/muaj * 60 muaj =236 700 €
  • 5 vjeçari i pestë – – vlera e rritur e qirasë 3945€/muaj * 60 muaj =236 700 €

Vlera  e kthimit të investimit në rast blerje më pak se 15 vite

Çmimi fillestar i qirasë rritet çdo 5 vjeçar me 20%. Kjo rritje vazhdon për 5 vjeçarin e dytë dhe të tretë.

Argumentet:

  • Rritja e investimit në pronë, që vjen si pasojë e dhënies me qera dhe investimit që bëhet sipas shfrytëzimit të saj.
  • Investimi në infrastrukturë, lidhjet e ardhshme që do të realizohen me Bulevardin e Ri dhe Unazën e Madhe.
  • Zhvillimi i mëtejshëm i zonës me ndërtime të reja që sjell rritje të dendësisë së popullsisë.
  • Rritja e kërkesave për shërbime, që vjen si pasojë e rritjes së popullsisë.
  • Investimit në mirëmbajtje të kompleksit, administrimi i hapësirave të përbashkëta  dhe gjelbërimit, të cilat janë vlerë e shtuar që garantojne rritjen e vlerës së pronës në treg.

Në 10 vjeçarin e fundit është maksimizuar vlera e maturuar e pronës dhe prona ka arritur maksimumin e kthimit te investimit.

Për më shumë informacion na kontaktoni në cel & whatsapp: +355692073531 .

Planimetria

Orientimi Perëndim - Veri-Lindje
263 m2
Na Kontaktoni
Keni nevojë për ndihmë?
Përshëndetje , si mund tju ndihmojmë?