...
Loading property
Show details

Dyqani 9 | 91m2 – Fiori di Bosco

Kompleksi Fiori Di Bosco, Shqipëri, 1001

200,000€
91 m2

Tiparet Kryesore

Status
Qira & Shitje
Tipi
Dyqan
Kulla
3
Qeraja
800€/muaj
Hipotekë
PO
Vendndodhja
Kati Përdhe

Përshkrimi i Pronës

Objekti: Kompleksi Residencial “Fiori di Bosco”

Adresa: Rruga “Don Bosko”, ish –Filanto, Tiranë

Gjendja Ekzistuese e pronës: E aksesueshme nga rruga kryesore, infrastrukturë e përfunduar, kompleks 100% I banuar, hapsira të kuruara dhe të mirëmbajtura me gjelbërim. Pajisur me çertifikatë pronësie.

Sipërfaqja disponibel ne shitje: 91M2

Statusi aktual: Bosh

Avantazhet e investimit në Kompleksin “Fiori di Bosco”

 • Rritja e investimit në prone; që vjen si pasojë e dhënies me qera dhe investimit që bëhet sipas shfrytëzimit të saj.
 • Hapsirë e përshtatshme për supermarket, palestër, showroom,zyra, shkollë etj
 • Dalje në katin përdhe me akses nga të dy krahët e kompleksit dhe të vetë kullës.
 • Akses të thjeshtuar për furnizime nga ana e rruges dhe infrastrukture e përshtatshme për të lëvizur me karroca të ndryshme.
 • Investimi në infrastrukture; lidhjet e ardhshme që do të realizohen me bulevardin e ri dhe unazën e madhe.
 • Zhvillimi i mëtejshëm i zonës me ndërtime të reja që sjell rritje të dendësisë së popullsisë;
 • Rritja e kërkesave për shërbime; që vjen si pasojë e rritjes së popullsisë;
 • Investimit në mirëmbajtje të kompleksit; administrimi I hapsirave të përbashkëta  dhe gjelbërimit, të cilat janë vlerë e shtuar që garantojne rritjen e vlerës së pronës në treg.
 • Sipërfaqe që do të përshtatet nga kompania e ndërtimit për tu shfrytëzuar sipas kërkesave.
 • Parkim i garantuar për residentët dhe vizitorët.

 

Çmimi i tregut: 2800Eu/M2 * 91= 254.800Euro

Çmimi Total i ofertuar: 227500 Euro

 

Oferta për Qera:

 • Viti 1-re 8 €/m2 X91m2= 728€/muaj (përfshirë taksa)
 • Viti 2-të    9€/m2 X91m2= 819€/muaj (përfshirë taksa)
 • Viti 3-të    10€/m2 X91m2= 910€/muaj (përfshirë taksa)
 • Viti 4-ërt    10€/m2 X91m2= 910€/muaj (përfshirë taksa)
 • Viti 5-të    10€/m2 X91m2= 910€/muaj (përfshirë taksa)

Me të drejtë përsëritje për 5 vjecarin e 2-të në vlerën per rritje cmimi jo me pak se 20%.

Vlera e garancise 3 muaj qera.

Paguhen ne momentin e firmosjes se kontrates.

Jane te pakthyeshme ne rast te prishjes para kohe te kontrates.

Pagesa e administrimit per 50lek/m2 x91=4550lek/muaj

Qeraja e 1-re paguhet pas 1 muaj nga momenti I firmosjes se kontrates.

Qeraja paguhet paradhenie brenda dt.5 te cdo muaji.

Ne rast vonese penaliteti eshte 0.5% e vleres se qerase mujore ne dite.

Analiza e kthimit të investimit:

 • Total 5 vitete e para: 51500 (8736+9828+32760)
 • Total 5 vitet e dyta: 75500Euro (26208+49140) (12€/m2 +15€/m2)
 • Total 5 vitet e treta: 81900Euro (15€/m2)

Totali per 15 vite rreth 208900Euro

Vlera  e kthimit të investimit në rast blerje më pak se 17 vite

Shënime shtesë: Modeli i dorëzimit që bën kompania sipas fotove bashkëlidhur

Planimetria

Orientimi Perëndim
91 m2
Na Kontaktoni
Keni nevojë për ndihmë?
Përshëndetje , si mund tju ndihmojmë?