...
Loading property
Show details

Elektroservis Neptun | Unaza e Madhe, Selitë

Elektroservis Neptun, Shqipëri

2,500,000€
1400 m2

Tiparet Kryesore

Status
Shitje
Tipi
Njësi Tregtare
Qeraja
13000€/muaj
Hipotekë
PO
Informacion Shtesë
Prona është aktualisht me qira , dhe ofrohet në okazion për shitje me vlerë 2,500,000 €.

Përshkrimi i Pronës

Objekti : SELITE, Elektroservisi –Neptun”

Adresa: “Rr. Shkëlqim Fusha”, Selitë, Tiranë

Gjendja Ekzistuese e pronës: E aksesueshme nga rruga kryesore dhe rruga dytësore, infrastrukturë e përfunduar. Buzë unazës së madhe, me ekspozim dhe vizibilitet maximal.

Pajisur me Çertifikatë Pronësie

Sipërfaqja disponibel: 1400 M2

Avantazhet e investimit në Pronë

  • Rritja e investimit në prone; që vjen si pasojë e dhënies me qera dhe investimit që bëhet sipas shfrytëzimit të saj.
  • Investimi në infrastrukture; lidhjet e realizuara me akses dhe vizibilitet të drejtpërdrejtë me Unazën e Madhe.
  • Vendodhje në një nga zonat më të preferuar të Tiranës, me dendësinë më të madhe të popullsisë dhe shërbimet më të shumëllojshme.
  • Zhvillimi i mëtejshëm i zonës me ndërtime të reja që sjell rritje të dendësisë së popullsisë.
  • Rritja e kërkesave për shërbime; që vjen si pasojë e rritjes së popullsisë;

Oferta për Qera:

Viti 1-re 8 €/m2 X1400 m2= 11200 €/muaj (përfshirë taksa)

Viti 2-të    9€/m2 x1400 m2= 12600 €/muaj (përfshirë taksa)

Viti 3-të    10€/m2 x1400 m2= 14000 €/muaj (përfshirë taksa)

Viti 4-ëtr    10€/m2 x 1400 m2= 14000 €/muaj (përfshirë taksa)

Viti 5-të    10€/m2 x 1400 m2= 14000 €/muaj (përfshirë taksa)

Me të drejtë përsëritje për 5 vjecarin e 2-të në vlerën per rritje cmimi jo me pak se 20%.

      Oferta për Shitje:

Çmimi I tregut: 2300Eu/M2 * 1400m2= 3.220.000 Euro

Çmimi Total I ofertuar: 2.500.000 Euro

Analiza e kthimit të investimit bazuar ne cmimet e qerase:

Total 5 vitete e para: 789.600 Euro (504000+134400+151200)

Total 5 vitet e dyta: 1.008.000 Euro  (12 Eu/m2)

Total 5 vitet e treta: 1.092.000 Euro (13Eu/m2)

Totali per 15 vite 2.889.000 Euro

Vlera  e kthimit të investimit në rast blerje më pak se 15 vite

Video

Planimetria

1299 m2
Na Kontaktoni
Keni nevojë për ndihmë?
Përshëndetje , si mund tju ndihmojmë?