...
Loading property
Show details

Njësi Tregtare 15 | Qendra Tregtare Kristal

Qendra Tregtare Kristal, Shqipëri

175,000€
70 m2

Tiparet Kryesore

Status
Qira & Shitje
Tipi
Njësi Tregtare
Qeraja
600€/muaj
Hipotekë
PO
Vendndodhja
Kati Përdhe
Informacion Shtesë
Prona është aktualisht me qera 600€/muaj, dhe ofrohet në okazion me vlerë 175,000 €.

Përshkrimi i Pronës

Analizë e kthimit të investimit tuaj:

Shembulli konkret i pronës:

  • 5 vjeçari i parë – – vlera minimale e qirasë  700€/muaj * 60 muaj =42 000 €
  • pas 5 vitesh – – vlera e rritur e qirasë  750€/muaj * 60 muaj =45 000 €
  • pas 10 vitesh – – vlera e rritur e qirasë  800€/muaj * 60 muaj =48 000 €
  • pas 15 vitesh – – vlera e rritur e qirasë  800€/muaj * 60 muaj =48 000 €
  • pas 20 vitesh – – vlera e rritur e qirasë  800€/muaj * 60 muaj =48 000 €

Vlera e pronës tuaj për 25 vite arrin në shumën 231 000 € dhe një pronë me hipotekë që tashmë e zotëroni ju.

Çmimi fillestar i qirasë rritet çdo 5 vjeçar me 20%. Kjo rritje vazhdon për 5 vjeçarin e dytë dhe të tretë.

Argumentat:

  • Rritja e investimit në pronë;
  • Investimi në infrastrukturë, zbatimi i ndërlidhjes me bulevardin dhe unazën e madhe;
  • Zhvillimi i mëtejshëm i zonës me ndërtime të reja që sjell rritje të dendësisë së popullsisë;
  • Rritja e kërkesave për shërbime si pasojë e rritjes së popullsisë;
  • Investimit në mirëmbajtje të kompleksit, gjelbërimit dhe hapsirave rekreative, të cilat janë vlerë e shtuar.

Në 10 vjeçarin e fundit është maksimizuar vlera e maturuar e pronës dhe prona ka arritur maximumin e kthimit te investimit.

Planimetria

70 m2
Na Kontaktoni
Keni nevojë për ndihmë?
Përshëndetje , si mund tju ndihmojmë?