...
Loading property
Show details

Showroom Natura | Rr.”Komuna e Parisit”

Kristal D, Shqipëri

500,000€
203.5 m2

Tiparet Kryesore

Status
Shitje
Tipi
Njësi Tregtare
Qeraja
2000€/muaj
Hipotekë
PO
Vendndodhja
Kati +1
Informacion Shtesë
Prona është aktualisht me qira 2000€/muaj, dhe ofrohet në okazion për shitje me vlerë 500,000 €.

Përshkrimi i Pronës

Analizë e kthimit të investimit tuaj:

Shembulli konkret i pronës:

 • 5 vjeçari i parë – – vlera minimale e qirasë  2000€/muaj * 60 muaj =120 000 €
 • 5 vjeçari i dytë – – vlera e rritur e qirasë  2200€/muaj * 60 muaj =132 000 €
 • 5 vjeçari i tretë – – vlera e rritur e qirasë  2400€/muaj * 60 muaj =144 000 €
 • 5 vjeçari i katërt – – vlera e rritur e qirasë  2400€/muaj * 60 muaj =144 000 €
 • 5 vjeçari i pestë – – vlera e rritur e qirasë  2400€/muaj * 60 muaj =144 000 €

Vlera e pronës tuaj pas 25 vitesh arrin në shumën 684 000 € dhe një pronë me hipotekë që tashmë e zotëroni ju.

Argumentet:

 • Rritja e investimit në pronë, që vjen si pasojë e dhënies me qira dhe investimit që bëhet sipas shfrytëzimit të saj.
 • Investimi në infrastrukturë, lidhjet e realizuara me akses me Unazën e Madhe.
 • Vendodhje në një nga zonat më të preferuara të Tiranës, me dendësinë më të madhe të popullsisë dhe shërbimet më të shumëllojshme.
 • Biznese të konsoliduara dhe prestigjoze që sigurojnë qarkullim të vazhdueshëm me klientelë dhe blerës potencial për bizneset e tjera.
 • Investimi në kompleks mundëson facilitete të shumta për banorët dhe vizitorët si parkim i siguruar 24, administrim i hapësirave të përbashkëta dhe rekreative; bare, kafe, supermarket, palestra, sallone bukurie etj.
 • Zhvillimi i mëtejshëm i zonës me ndërtime të reja që sjell rritje të dendësisë së popullsisë.
 • Rritja e kërkesave për shërbime, që vjen si pasojë e rritjes së popullsisë.

Në 10 vjeçarin e fundit është maksimizuar vlera e maturuar e pronës dhe prona ka arritur maksimumin e kthimit te investimit.

Për më shumë informacion na kontaktoni në cel & whatsapp: +355692073531 .

Planimetria

203.5 m2
Na Kontaktoni
Keni nevojë për ndihmë?
Përshëndetje , si mund tju ndihmojmë?