...
Loading property
Show details

Njësi Tregtare | 312m2/Kulla O | Akses Tirana

Akses Tirana, Tirana, Shqipëri

780,000€
312 m2

Tiparet Kryesore

Status
Shitje
Tipi
Njësi Tregtare
Kulla
O
Vendndodhja
Kati 2

Përshkrimi i Pronës

Objekti: Kompleksi Multifunksional “AKSES TIRANA”

Adresa: Rruga “29-Nëntori”, pranë rreth rrotullimit Shqiponja

Gjendja Ekzistuese e pronës: Në Ndërtim

Afati i Përfundimit:  Dhjetor 2024

Sipërfaqja totale disponibel: 312 M2

Lartësia neto e katit: 3.6m

Katet disponibël: Kati +2

Foto ilustruese bashkëlidhur

 

Avantazhet e investimit në “Akses Tirana”

 • Rezervimi në fazat e para të ndërtimit, siguron cmimin më të ulët të blerjes për pronën.
 • Lokacion dhe vizibilitet maksimal, me ekspozim të drejtperdrejtë në aksin kryesor të lëvizjes; hyrjen e Tiranës, autostrada Tiranë-Durrës.
 • Vendndodhja me aksesueshmerinë më të mirë ndaj akseve rrugore kryesore; Aksi i drejtpërdrejtë i lëvizjes në Qendër të Kryeqytetit.
 • Buzë Unazës së Madhe nga e cila arrihen zonat më të largëta duke evituar trafikun e perditshëm të Tiranës.
 • Në hyrje-dalje të Kryeqytetit shkurtohen distancat dhe trafiku per të arritur më shpejt lokacione të rendësishme si Porti Durrësit, Aeroporti “Nenë Tereza”, resorte turistike në Gjirin e Lalëzit etj.
 • Investimi në një kompleks garanton me shumë shërbime mbështetëse dhe facilitete të shumta për banorët dhe vizitorët si parkim i siguruar 24 orë ne katin -1 vetëm për bizneset dhe zyrat.
 • Administrim i hapsirave të përbashkëta dhe rekreative; Bare, Kafe, Supermarket, Palestra, Sallone Bukurie etj.
 • Dendësia e madhe e popullimit të komplekseve siguron qarkullimin me klientelë dhe blerës potencial për biznesët.
 • Kompleksi ka kapacitet për rreth 100 njësi biznesi.
 • Shërbime shtetërore dhe private të ngritura si qendra shëndetësore, spitale, shkolla etj.
 • Aksesueshmëria ndaj 5 linjave të transportit publik të Kryeqytetit dhe afërsia me Terminalin e linjave Ndërqytetase.

 

Çmimi i shitjes për katet zyra: 2800Eu/M2 * 312 .27=874.000Euro

 

Çmimi Total i ofertuar: 780.000 Euro (2500Eu/M2)

 

Mënyra e Pagesës:      

 • 90% në kontratë
 • 10% Brenda Dhjetor 2024 (në dorëzim)

Planimetria

312 m2
Na Kontaktoni
Keni nevojë për ndihmë?
Përshëndetje , si mund tju ndihmojmë?