...
Loading property
Show details

Tregu i Ri Elektrik | Rr. “Ali Demi”

Tregu i Ri Elektrik, Shqipëri

800,000€
705 m2

Tiparet Kryesore

Status
Qira & Shitje
Tipi
Njësi Tregtare
Qeraja
3500€/muaj
Blloku
D
Informacion Shtesë
Prona është aktualisht me qera 3500€/muaj, dhe ofrohet në okazion për shitje me vlerë 950,000 €.

Përshkrimi i Pronës

Analizë e kthimit të investimit tuaj:

Shembulli konkret i pronës:

 • 5 vjeçari i parë – – vlera minimale e qirasë  3500€/muaj * 60 muaj =210 000 €
 • 5 vjeçari i dytë – – vlera e rritur e qirasë  4200/muaj * 60 muaj =253 200 €
 • 5 vjeçari i tretë – – vlera e rritur e qirasë  5040€/muaj * 60 muaj =302 400 €
 • 5 vjeçari i katërt – – vlera e rritur e qirasë 5040€/muaj * 60 muaj =302 400 €
 • 5 vjeçari i pestë – – vlera e rritur e qirasë 5040€/muaj * 60 muaj =302 400 €

Vlera e pronës tuaj pas 25 vitesh arrin në shumën 1 369 200 € dhe një pronë me hipotekë që tashmë e zotëroni ju.

Çmimi fillestar i qirasë rritet çdo 5 vjeçar me 20%. Kjo rritje vazhdon për 5 vjeçarin e dytë dhe të tretë. 

Argumentet:

 • Rritja e investimit në prone; që vjen si pasojë e dhënies me qera dhe investimit që bëhet sipas shfrytëzimit të saj si qendër bisnesi, zyra, bare e restorante , etj.
 • Investimi në infrastrukture; lidhjet e realizuara me akses të drejtpërdrejtë buzë Lanës që siguron akses me Unazën e Madhe. Vendodhje dhe vizibilitet buzë rrugës “Ali Demi”.
 • Zhvillimi i mëtejshëm i zonës me ndërtime të reja që sjell rritje të dendësisë së popullsisë.
 • Rritja e kërkesave për shërbime; që vjen si pasojë e rritjes së popullsisë.
 • Biznese të konsoliduara dhe prestigjoze që sigurojnë qarkullim të vazhdueshëm me klientelë dhe blerës potencial për bizneset e tjera.
 • Investimi në kompleks mundëson facilitete të shumta për banorët dhe vizitorët si parkim I siguruar 24, administrim i hapsirave të përbashkëta dhe rekreative; bare, kafe, supermarket, palestra, sallone bukurie etj.

Në 10 vjeçarin e fundit është maksimizuar vlera e maturuar e pronës dhe prona ka arritur maksimumin e kthimit te investimit.

Për më shumë informacion na kontaktoni në cel & whatsapp: +355692073531 .

Planimetria

703.5 m2
Na Kontaktoni
Keni nevojë për ndihmë?
Përshëndetje , si mund tju ndihmojmë?