...
Loading property
Show details

Njësi Tregtare 4 | Bulevardi Gjergj Fishta

Tirana 2000, Shqipëri

nga 250,000€ paguaj 200,000€
95 m2

Tiparet Kryesore

Status
Shitje
Tipi
Chain
Kulla
5
Qeraja
800
Hipotekë
PO
Kati
00

Përshkrimi i Pronës

Analizë e kthimit të investimit tuaj:

• Vendodhje në një nga zonat me të preferuar të Tiranës, me dendësinë më të madhe të popullsisë dhe shërbimet më të shumëllojshme.
• Vendndodhja me aksesueshmerinë më të mirë ndaj akseve rrugore kryesore:
• Biznese të konsoliduara dhe prestigjoze që sigurojnë qarkullim të vazhdueshëm me klientelë dhe blerës potencial për bizneset e tjera.
• Rritja e kërkesave për shërbime; që vjen si pasojë e rritjes së popullsisë;
• Prona të cilat ndër vite kanë parë rritje eksponenciale të vlerës në treg.
• Afërsi dhe aksesueshmëri ndaj institucioneve të rëndësishmë si, gjykatë, polici, ministri, bashki etj
• Investimi në kompleks mundëson facilitete të shumta për banorët dhe vizitorët si parkim I siguruar 24, administrim I hapsirave të përbashkëta dhe rekreative; bare, kafe, supermarket, palestra, sallone bukurie etj.

Çmimi I tregut: 2700Eu/M2 * 95 = 256500Euro

Çmimi Total I ofertuar: 200.000 Euro

 

Oferta për Qera:

Viti 1-rë    600€/muaj (përfshirë taksa)

Viti 2-të    700€/muaj (përfshirë taksa)

Viti 3-të    800€/muaj (përfshirë taksa)

Viti 4-ëtr    900€/muaj (përfshirë taksa)

Viti 5-të    1000€/muaj (përfshirë taksa)

Me të drejtë përsëritje për 5 vjecarin e 2-të në vlerën prej 12€/M2

Me të drejtë përsëritje për 5 vjecarin e 3-të në vlerën prej 15€/M2

 

Analiza e kthimit të investimit:

Total 5 vitete e para: 48100Euro

Total 5 vitet e dyta: 68400Euro

Total 5 vitet e treta: 85500Euro

Totali per 15 vite 202000Euro

Vlera  e kthimit të investimit në rast blerje më pak se 15 vite

Planimetria

95 m2
Na Kontaktoni
Keni nevojë për ndihmë?
Përshëndetje , si mund tju ndihmojmë?