...
Loading property
Show details

Dyqan | 119.5m2 | Akses Tirana

Akses Tirana, Shqipëri

350,000€
119.5 m2

Tiparet Kryesore

Status
Shitje
Tipi
Dyqan
Kulla
B1
Vendndodhja
Kati Përdhe

Përshkrimi i Pronës

Objekti: Kompleksi Multifunksional “AKSES TIRANA”

Adresa: Rruga “29-Nëntori”, pranë rreth rrotullimit Shqiponja

Gjendja Ekzistuese e pronës: Në Ndërtim,

Afati I Përfundimit:  Dhjetor 2024

Sipërfaqja e ofertuar: 119.5m2

                              Kulla B1-Njesia 2.2=50.5m2

                              Kulla B1-Njesia 2.15=69m2

Avantazhet e investimit në “Akses Tirana”:

 • Rezervimi në fazat e para të ndërtimit, siguron cmimin më të ulët të blerjes për pronën.
 • Lokacion dhe vizibilitet maksimal, me ekspozim të drejtperdrejtë në aksin kryesor të lëvizjes; hyrjen e Tiranës, autostrada Tiranë-Durrës.
 • Vendndodhja me aksesueshmerinë më të mirë ndaj akseve rrugore kryesore; Aksi i drejtpërdrejtë i lëvizjes në Qendër të Kryeqytetit.
 • Buzë Unazës së Madhe nga e cila arrihen zonat më të largëta duke evituar trafikun e perditshëm të Tiranës.
 • Në hyrje-dalje të Kryeqytetit shkurtohen distancat dhe trafiku per të arritur më shpejt lokacione të rendësishme si Porti Durrësit, Aeroporti “Nenë Tereza”, resorte turistike në Gjirin e Lalëzit etj.
 • Investimi në një kompleks garanton me shumë shërbime mbështetëse dhe facilitete të shumta për banorët dhe vizitorët si parkim i siguruar 24 orë ne katin -1 vetëm për bizneset dhe zyrat.
 • Administrim i hapsirave të përbashkëta dhe rekreative; Bare, Kafe, Supermarket, Palestra, Sallone Bukurie etj.
 • Dendësia e madhe e popullimit të komplekseve siguron qarkullimin me klientelë dhe blerës potencial për biznesët.
 • Kompleksi ka kapacitet për rreth 100 njësi biznesi.
 • Shërbime shtetërore dhe private të ngritura si qendra shëndetësore, spitale, shkolla etj.
 • Aksesueshmëria ndaj 5 linjave të transportit publik të Kryeqytetit dhe afërsia me Terminalin e linjave Ndërqytetase.

Çmimi I tregut: 3500Eu/M2 * 69m2 = 241500 Euro

                            3000Eu/M2 * 50.5m2 = 151500 Euro

Çmimi I tregut total për të dy njësitë : 393000€

 

Çmimi Total I ofertuar: 350.000 Euro

 

Analiza e kthimit të investimit:

 • Total 5 vitete e para: 60muaj x 1500Eu/muaj = 90000Euro (qera-12,5Eu/m2)
 • Total 5 vitet e dyta: 60muaj x 2000Eu/muaj = 120000Euro (qera-16,6Eu/m2)
 • Total 5 vitet e treta: 60muaj x 2500Eu/muaj = 150000Euro (qera-20.8Eu/m2)

Totali per 15 vite 360000Euro

Vlera  e kthimit të investimit në rast blerje më pak se 15 vite.

 

Mënyra e Pagesës:      

 • 90% në kontratë
 • 10% Brenda Dhjetor 2024 (në dorëzim)

Shënim: Në rast rishitje të pronave në momentin e përfundimit të kompleksit vlera e pronës shkon në 4200000Euro, duke siguruar një fitim të investimit prej 20% nga vlera e blerjes, në më pak se 2 vite.

Planimetria

Na Kontaktoni
Keni nevojë për ndihmë?
Përshëndetje , si mund tju ndihmojmë?