...
Loading property
Show details

Njësi Tregtare | 208.2m2/Kulla O | Akses Tirana

Akses Tirana, Shqipëri

583,000€
208.2 m2

Tiparet Kryesore

Status
Shitje
Tipi
Njësi Tregtare
Kulla
O
Hipotekë
JO
Vendndodhja
Kati +1

Përshkrimi i Pronës

Objekti: Kompleksi Multifunksional “AKSES TIRANA”

Adresa: Rruga “29-Nëntori”, pranë rreth rrotullimit Shqiponja

Gjendja Ekzistuese e pronës: Në Ndërtim

Afati i Përfundimit:  Dhjetor 2024

Sipërfaqja e kërkuar rreth: 208.2m2

Lartesia neto e katit: 3.6m

 

Avantazhet e investimit në “Akses Tirana”

 • Rezervimi në fazat e para të ndërtimit, siguron cmimin më të ulët të blerjes për pronën.
 • Lokacion dhe vizibilitet maksimal, me ekspozim të drejtperdrejtë në aksin kryesor të lëvizjes; hyrjen e Tiranës, autostrada Tiranë-Durrës.
 • Aksi I drejtpërdrejtë I lëvizjes në Qendër të Kryeqytetit.
 • Buzë unazës së madhe nga e cila arrihen zonat më të largëta duke evituar trafikun e perditshëm të Tiranës.
 • Në hyrje-dalje të Kryeqytetit shkurtohen distancat dhe trafiku per të arritur më shpejt lokacione të rendësishme si Porti Durrësit, Aeroporti “Nenë Tereza”, resorte turistike në Gjirin e Lalëzit, etj.
 • Investimi në një kompleks garanton me shumë shërbime mbështetëse dhe facilitete të shumta për banorët dhe vizitorët si parkim I siguruar 24 orë, administrim i hapësirave të përbashkëta dhe rekreative; Bare, Kafe, Supermarket, Palestra, Sallone Bukurie etj.
 • Dendësia e madhe e popullimit të kompleksëve siguron qarkullimin me klientelë dhe blerës potencial për bizneset.
 • Parashikohen rreth 4000 residente/punonjës.
 • Shërbime shtetërore dhe private të ngritura si qendra shëndetësore , spitale, shkolla etj
 • Aksesueshmëria ndaj 5 linjave të transportit publik të Kryeqytetit dhe afërsia me Terminalin e linjave Ndërqytetase.

 

 • Çmimi i Ofertuar: 2800Eu/M2 * 208.2 = 583.000 Euro

 

Mënyra e Pagesës:     

 • 90% në kontratë
 • 10% Brenda Dhjetor 2024 (në dorëzim)

Shënim: Çmimi total ndryshon në varësi të një propozimi të mundshëm për mënyrën e pagës me likujdim më të shpejtë.

Planimetria

208.2 m2
Na Kontaktoni
Keni nevojë për ndihmë?
Përshëndetje , si mund tju ndihmojmë?