...
Loading property
Show details

Dyqan | 403.5m2 – Fiori di Bosco

Kompleksi Fiori Di Bosco, Shqipëri

930,000€
403.5 m2

Tiparet Kryesore

Status
Qira & Shitje
Tipi
Dyqan
Kulla
3
Qeraja
3850€/muaj
Hipotekë
PO
Vendndodhja
Kati 0

Përshkrimi i Pronës

Objekti : Kompleksi Residencial “Fiori di Bosco”

Adresa: Rruga “Don Bosko”, ish –Filanto, Tiranë

Gjendja Ekzistuese e pronës: E aksesueshme nga rruga kryesore, infrastrukturë e përfunduar, kompleks 100% I banuar, hapsira të kuruara dhe të mirëmbajtura me gjelbërim.

Pajisur me çertifikatë pronësie.

Sipërfaqja disponibel: 403.5M2

Avantazhet e investimit në Kompleksin “Fiori di Bosco”

 • Rritja e investimit në prone; që vjen si pasojë e dhënies me qera dhe investimit që bëhet sipas shfrytëzimit të saj.
 • Investimi në infrastrukture; lidhjet e ardhshme që do të realizohen me bulevardin e ri dhe unazën e madhe.
 • Zhvillimi i mëtejshëm i zonës me ndërtime të reja që sjell rritje të dendësisë së popullsisë;
 • Rritja e kërkesave për shërbime; që vjen si pasojë e rritjes së popullsisë;
 • Investimit në mirëmbajtje të kompleksit; administrimi I hapsirave të përbashkëta  dhe gjelbërimit, të cilat janë vlerë e shtuar që garantojne rritjen e vlerës së pronës në treg.
 • Sipërfaqe që do të përshtatet nga kompania e ndërtimit për tu shfrytëzuar sipas kërkesave të klientit.
 • Parkim I garantuar për residentët dhe vizitorët.

Çmimi i Shitjes: 2800Eu/M2 * 403.5 = 1.129.800 Euro

ÇMIMI TOTAL I OFERTUAR: 930.000 Euro

Oferta për Qera:

 • Viti 1-rë    8€/m2 x403.5= 3300€/muaj (përfshirë taksa)
 • Viti 2-të    9€/m2 x403.5= 3700€/muaj (përfshirë taksa)
 • Viti 3-të    10€/m2 x403.5= 4035€/muaj (përfshirë taksa)
 • Viti 4-ëtr    10€/m2 x403.5= 4035€/muaj (përfshirë taksa)
 • Viti 5-të    10€/m2 x403.5= 4035€/muaj (përfshirë taksa)

Me të drejtë përsëritje për 5 vjecarin e 2-të në vlerën prej 12€/m2-15€/m2

Me të drejtë përsëritje për 5 vjecarin e 3-të në vlerën prej 15€/m2

 

Analiza e kthimit të investimit:

Total 5 vitete e para: 229300Euro(39600+44400+145300)

Total 5 vitet e dyta: 337200Euro(117600+219600)

Total 5 vitet e treta: 366000Euro

Totali per 15 vite 933.100 Euro

Vlera e kthimit të investimit në rast blerje më pak se 15 vite!

Video

Planimetria

Na Kontaktoni
Keni nevojë për ndihmë?
Përshëndetje , si mund tju ndihmojmë?