...
Loading property
Show details

SHITET | Dyqan | 51m2/A1 | Akses Tirana

Akses Tirana, Rr. 29 Nëntori, Tiranë, Shqipëri

135,000€
51 m2

Tiparet Kryesore

Status
Shitje
Tipi
Dyqan
Kulla
A1

Përshkrimi i Pronës

Objekti : Kompleksi Multifunksional “AKSES TIRANA”

Adresa: Rruga “29-Nëntori”, pranë rreth rrotullimit Shqiponja

Gjendja Ekzistuese e pronës: Në Ndërtim,

Afati I Përfundimit:  Dhjetor 2024

Foto ilustruese bashkëlidhur Godina A1

 

Sipërfaqja totale disponibel: 51M2

Kati +2: Lartësia neto e katit: 5.2m

 

Avantazhet e investimit në “Akses Tirana”

 • Rezervimi në fazat e para të ndërtimit, siguron cmimin më të ulët të blerjes për pronën
 • Locacion dhe vizibilitet makzimal, me ekspozim të drejtperdrejtë në aksin kryesor të lëvizjes; hyrjen e Tiranës, autostrada Tiranë-Durrës
 • Vendndodhja me aksesueshmerinë më të mirë ndaj akseve rrugore kryesore:

Aksi I drejtpërdrejtë I lëvizjes në Qendër të Kryeqytetit.

Buzë unazës së madhe nga e cila arrihen zonat më të largëta duke evituar trafikun e perditshëm të Tiranës.

Në hyrje-dalje të Kryeqytetit shkurtohen distancat dhe trafiku per të arritur më shpejt lokacione të rendësishme si Porti Durrësit, Aeroporti “Nenë Tereza”, resorte turistike në Gjirin e Lalëzit, etj..

 • Investimi në një kompleks garanton me shumë shërbime mbështetëse dhe facilitete të shumta për banorët dhe vizitorët si parkim I siguruar 24 ne katin -1 vetëm për bizneset dhe zyrat
 • Administrim I hapsirave të përbashkëta dhe rekreative; bare, kafe, supermarket, palestra, sallone bukurie etj.
 • Dendësia e madhe e popullimit të kompleksëve siguron qarkullimin me klientelë dhe blerës potencial për biznesët. Kompleksi ka kapacitet për rreth 100 njësi bisnesi.
 • Shërbime shtetërore dhe private të ngritura si qendra shëndetësore , spitale, shkolla etj
 • Aksesueshmëria ndaj 5 linjave të transportit publik të Kryeqytetit dhe afërsia me Terminalin e linjave Ndërqytetase.

Çmimi I shitjes: 2800Eu/M2 * 51 =142.800Euro

Çmimi Okazion I ofertuar: 135.000 Euro (2647Eu/m2)

Mënyra e Pagesës:      

 • 70% në kontratë
 • 20% Brenda Mars 2024
 • 10% Brenda Dhjetor 2024 (në dorëzim)

Planimetria

51 m2
Na Kontaktoni
Keni nevojë për ndihmë?
Përshëndetje , si mund tju ndihmojmë?