...
Loading property
Show details

Dyqan | 58m2 – Fiori di Bosco

Rruga Don Bosko, Kompleksi Fiori Di Bosco, Shqipëri, 1001

Nga 162000, behet 145000
58 m2

Tiparet Kryesore

Status
Shitje
Tipi
Dyqan
Kulla
3
Hipotekë
PO
Vendndodhja
Kati Përdhe

Përshkrimi i Pronës

Objekti : Kompleksi Residencial “Fiori di Bosco”

Adresa: Rruga “Don Bosko”, ish –Filanto, Tiranë

Gjendja Ekzistuese e pronës: E aksesueshme nga rruga kryesore, infrastrukturë e përfunduar, kompleks 100% I banuar, hapsira të kuruara dhe të mirëmbajtura me gjelbërim. Pajisur me çertifikatë pronësie.

Sipërfaqja disponibel ne shitje: 58M2

Statusi aktual: ME QERA

Afati i kontrates se qerase: 3 vite

Avantazhet e investimit në Kompleksin “Fiori di Bosco”

  • Rritja e investimit në prone; që vjen si pasojë e dhënies me qera dhe investimit që bëhet sipas shfrytëzimit të saj.
  • Hapsirë e përshtatshme për supermarket, palestër, showroom,zyra, shkollë etj
  • Dalje në katin përdhe me akses nga të dy krahët e kompleksit dhe të vetë kullës.
  • Akses të thjeshtuar për furnizime nga ana e rruges dhe infrastrukture e përshtatshme për të lëvizur me karroca të ndryshme.
  • Investimi në infrastrukture; lidhjet e ardhshme që do të realizohen me bulevardin e ri dhe unazën e madhe.
  • Zhvillimi i mëtejshëm i zonës me ndërtime të reja që sjell rritje të dendësisë së popullsisë;
  • Rritja e kërkesave për shërbime; që vjen si pasojë e rritjes së popullsisë;
  • Investimit në mirëmbajtje të kompleksit; administrimi I hapsirave të përbashkëta  dhe gjelbërimit, të cilat janë vlerë e shtuar që garantojne rritjen e vlerës së pronës në treg.
  • Sipërfaqe që do të përshtatet nga kompania e ndërtimit për tu shfrytëzuar sipas kërkesave të
  • Parkim I garantuar për residentët dhe vizitorët.

 

Çmimi I tregut: 2800Eu/M2 * 58 = 162.000Euro

Çmimi Total I ofertuar: 145.000 Euro

 

Oferta për Qera: Viti 1&2-të    8.6€/m2 X58 m2= 500€/muaj (përfshirë taksa)

Viti 3-të    10.3€/m2 x 58 m2= 600€/muaj (përfshirë taksa)

Viti 4-ëtr    10.3€/m2 x 58 m2= 600€/muaj (përfshirë taksa)

Viti 5-të    11.2€/m2 x 58 m2= 650€/muaj (përfshirë taksa)

Me të drejtë përsëritje për 5 vjecarin e 2-të në vlerën prej 12€/M2

Me të drejtë përsëritje për 5 vjecarin e 3-të në vlerën prej 15€/M2

 

Analiza e kthimit të investimit:

Total 5 vitete e para: 34000Euro

Total 5 vitet e dyta: 42000Euro

Total 5 vitet e treta: 52000Euro

Totali per 15 vite rreth 130.000Euro

Vlera  e kthimit të investimit në rast blerje më pak se 16 vite

Shënime shtesë: Modeli I dorëzimit që bën kompania sipas fotove bashkëlidhur.

Planimetria

Na Kontaktoni
Keni nevojë për ndihmë?
Përshëndetje , si mund tju ndihmojmë?