...
Loading property
Show details

Dyqan | 604.5m2 – Fiori di Bosco

Rruga Don Bosko, Kompleksi Fiori Di Bosco, Shqipëri, 1001

Nga 1.500.000€, behet 1.300.000€
604.5 m2

Tiparet Kryesore

Status
Shitje
Tipi
Dyqan
Kulla
5
Hipotekë
PO
Vendndodhja
Kati 0

Përshkrimi i Pronës

Objekti : Kompleksi Residencial “Fiori di Bosco”

Adresa: Rruga “Don Bosko”, ish –Filanto, Tiranë

Gjendja ekzistuese e pronës: E aksesueshme nga rruga kryesore, infrastrukturë e përfunduar, kompleks 100% i banuar, hapesira të kuruara dhe të mirëmbajtura me gjelbërim.

Pajisur me çertifikatë pronësie.

Sipërfaqja disponibel: 604.5M2

Avantazhet e investimit në Kompleksin “Fiori di Bosco”:

 • Pronë e dhënë me qera, me aktivitet Palestër.
 • Afati i kontratës 5-vite.
 • Rritja e investimit në prone; që vjen si pasojë e dhënies me qera dhe investimit që bëhet sipas shfrytëzimit të saj.
 • Hapesirë e përshtatshme për supermarket, palestër, showroom,zyra, shkollë etj
 • Dalje në katin përdhe me akses nga të dy krahët e kompleksit dhe të vetë kullës.
 • Akses të thjeshtuar për furnizime nga ana e rruges dhe infrastrukture e përshtatshme për të lëvizur me karroca të ndryshme.
 • Investimi në infrastrukture; lidhjet e ardhshme që do të realizohen me bulevardin e ri dhe unazën e madhe.
 • Zhvillimi i mëtejshëm i zonës me ndërtime të reja që sjell rritje të dendësisë së popullsisë;
 • Rritja e kërkesave për shërbime; që vjen si pasojë e rritjes së popullsisë;
 • Investimit në mirëmbajtje të kompleksit; administrimi i hapesirave të përbashkëta  dhe gjelbërimit, të cilat janë vlerë e shtuar që garantojne rritjen e vlerës së pronës në treg.
 • Sipërfaqe që do të përshtatet nga kompania e ndërtimit për tu shfrytëzuar sipas kërkesave të klientit.
 • Parkim I garantuar për residentët dhe vizitorët.

 

Çmimi i tregut: 2500Eu/m2 * 604.5 = 1.500.000€

ÇMIMI TOTAL I OFERTUAR: 1.300.000€

 

Kalkulimet e cmimit  për Qera:

5 vitet qira aktuale Tetor 2023 -2028

Me të drejtë përsëritje për 5 vjecarin e 2-të në vlerën prej 12€/M2

Me të drejtë përsëritje për 5 vjecarin e 3-të në vlerën prej 15€/M2

 

Analiza e kthimit të investimit :

 • Total 5 vitete e para: 340938€ (të siguruar nga qiraja aktuale)
 • Total 5 vitet e dyta: 435240€
 • Total 5 vitet e treta: 544050€
 • Totali per 15 vite 1320228€

Vlera  e kthimit të investimit në rast blerje më pak se 15 vite.

Shënime shtesë: Modeli i dorëzimit që bën kompania sipas fotove bashkëlidhur.

Planimetria

604.5 m2
Na Kontaktoni
Keni nevojë për ndihmë?
Përshëndetje , si mund tju ndihmojmë?