...
Loading property
Show details

Njësi Tregtare | 328.5m2 | Akses Tirana

Akses Tirana, Shqipëri

1,500,000€
328.5 m2

Tiparet Kryesore

Status
Shitje
Tipi
Njësi Tregtare
Kulla
O
Vendndodhja
Kati 0

Përshkrimi i Pronës

Objekti: Kompleksi Multifunksional “AKSES TIRANA”

Adresa: Rruga “29-Nëntori”, pranë rreth rrotullimit Shqiponja.

Gjendja ekzistuese e pronës: NË NDËRTIM

Afati i përfundimit:  DHJETOR 2024

Sipërfaqja: 328.5M2

 

Avantazhet e investimit në “Akses Tirana”:

 • Rezervimi në fazat e para të ndërtimit, siguron cmimin më të ulët të blerjes për pronën
 • Vendndodhja me aksesueshmerinë më të mirë ndaj akseve rrugore kryesore:
  • Aksi i drejtpërdrejtë i lëvizjes në Qendër të Kryeqytetit.

  • Buzë unazës së madhe nga e cila arrihen zonat më të largëta duke evituar trafikun e perditshëm të Tiranës.

  • Në hyrje-dalje të Kryeqytetit shkurtohen distancat dhe trafiku per të arritur më shpejt lokacione të rendësishme si Porti Durrësit, Aeroporti “Nenë Tereza”, resorte turistike në Gjirin e Lalëzit, etj.

 • Investimi në një kompleks garanton me shumë shërbime mbështetëse dhe facilitete të shumta për banorët dhe vizitorët si parkim i siguruar 24 ore, administrim i hapsirave të përbashkëta dhe rekreative; bare, kafe, supermarket, palestra, sallone bukurie etj.
 • Dendësia e madhe e popullimit të kompleksëve siguron qarkullimin me klientelë dhe blerës potencial për biznesët.
 • Aksesueshmëria ndaj 5 linjave të transportit publik të kryeqytetit dhe afërsia me terminalin e linjave ndërqytetase.

 

Çmimi total i shitjes: 1.642.500€

(Kati Perdhe: 5000Eu/M2 * 328.5m2 = 1.642.500€)

         

ÇMIMI PREFERENCIAL I OFERTUAR: 1.500.000€

(Kati Perdhe: 4566Eu/M2 * 328.5m2 = 1.500.000€)

 

Mënyra e Pagesës:            

 • 90% me firmosje
 • 10% brenda Dhjetor 2024 (në dorëzim)

Planimetria

328.5 m2
Na Kontaktoni
Keni nevojë për ndihmë?
Përshëndetje , si mund tju ndihmojmë?