...
Loading property
Show details

SHITET | Njesi Tregetare | 426.4m2 | Kompleksi Kristal

Qendra Tregtare Kristal, Shqipëri

950,000€
426.4 m2

Tiparet Kryesore

Status
Shitje
Tipi
Dyqan
Vendndodhja
Kati Përdhe

Përshkrimi i Pronës

Objekti : Kompleksi “KRISTAL”

Adresa: Rruga “Komuna e Parisit”, Tiranë

Gjendja Ekzistuese e pronës: E aksesueshme nga rruga kryesore, infrastrukturë e përfunduar, kompleks 100% I banuar, hapsira të kuruara dhe të mirëmbajtura. Pajisur me çertifikatë pronësie.

Sipërfaqja disponibel: 426.4M2

Avantazhet e investimit në Kompleksin “KRISTAL”

  • Rritja e investimit në prone; që vjen si pasojë e dhënies me qera dhe investimit që bëhet sipas shfrytëzimit të saj.
  • Hapsirë e përshtatshme për supermarket, palestër, showroom,zyra, shkollë etj
  • Dalje në katin përdhe me dalje ne 2 akse rrugore.
  • Akses të thjeshtuar për furnizime nga ana e rruges dhe infrastrukture e përshtatshme për të lëvizur me karroca të ndryshme.
  • Investimi në infrastrukture; lidhjet me unazën e madhe dhe Tiranën.
  • Zhvillimi i mëtejshëm i zonës me ndërtime të reja që sjell rritje të dendësisë së popullsisë;
  • Rritja e kërkesave për shërbime; që vjen si pasojë e rritjes së popullsisë;
  • Investimit në mirëmbajtje të kompleksit; administrimi I hapsirave të përbashkëta të cilat janë vlerë e shtuar që garantojne rritjen e vlerës së pronës në treg.
  • Parkim i garantuar për residentët dhe vizitorët.

 

Çmimi I tregut: 2500Eu/M2 * 426.4 = 1.066.000Euro

Çmimi Total I ofertuar: 950.000 Euro

 

Oferta për Qera:

Viti 1-rë    8€/m2 x426.4 m2= 3400€/muaj (përfshirë taksa dhe shpenzime administrimi)

Viti 2-të    9€/m2 x426.4m2= 3800€/muaj (përfshirë taksa dhe shpenzime administrimi)

Viti 3-të    10€/m2 x 426.4m2= 4200€/muaj (përfshirë taksa dhe shpenzime administrimi)

Viti 4-ëtr    10€/m2 x 426.4m2= 4200€/muaj (përfshirë taksa dhe shpenzime administrimi)

Viti 5-të    10€/m2 x 426.4m2= 4200€/muaj (përfshirë taksa dhe shpenzime administrimi)

Me të drejtë përsëritje për 5 vjecarin e 2-të në vlerën prej 12€/M2

Me të drejtë përsëritje për 5 vjecarin e 3-të në vlerën prej 15€/M2

 

Analiza e kthimit të investimit:

Total 5 vitet e para: 237600Euro

Total 5 vitet e dyta: 300.000Euro

Total 5 vitet e treta: 384.000Euro

Totali per 15 vite 921.600Euro

Vlera e kthimit të investimit në rast blerje në 16 vite.

Planimetria

Na Kontaktoni
Keni nevojë për ndihmë?
Përshëndetje , si mund tju ndihmojmë?