...
Loading property
Show details

Start-Up | Tregu i Ri Elektrik

Tregu i Ri Elektrik, Shqipëri

nga 75,000€ paguaj 65,000€
30 m2

Tiparet Kryesore

Status
Shitje
Tipi
Njësi Tregtare
Hipotekë
PO
Vendndodhja
Kati Përdhe

Përshkrimi i Pronës

Analizë e kthimit të investimit tuaj:

  • Rritja e investimit në pronë, që vjen si pasojë e dhënies me qera dhe investimit që bëhet sipas shfrytëzimit të saj si qendër bisnesi, zyra, bare e restorante, etj.
  • Investimi në infrastrukture; lidhjet e realizuara me akses të drejtpërdrejtë buzë Lanës që siguron akses me Unazën e Madhe. Vendodhje dhe vizibilitet buzë rrugës “Ali Demi”.
  • Zhvillimi i mëtejshëm i zonës me ndërtime të reja që sjell rritje të dendësisë së popullsisë.
  • Rritja e kërkesave për shërbime; që vjen si pasojë e rritjes së popullsisë.
  • Biznese të konsoliduara dhe prestigjoze që sigurojnë qarkullim të vazhdueshëm me klientelë dhe blerës potencial për bizneset e tjera.
  • Investimi në kompleks mundëson facilitete të shumta për banorët dhe vizitorët si parkim I siguruar 24, administrim i hapsirave të përbashkëta dhe rekreative; bare, kafe, supermarket, palestra, sallone bukurie etj.

Në 10 vjeçarin e fundit është maksimizuar vlera e maturuar e pronës dhe prona ka arritur maksimumin e kthimit te investimit.

Për më shumë informacion na kontaktoni në cel & whatsapp: +355692073531 .

Planimetria

30 m2
Na Kontaktoni
Keni nevojë për ndihmë?
Përshëndetje , si mund tju ndihmojmë?